Lekker in je vel zitten

Lekker in je vel zitten, dat willen we allemaal graag. Zowel mentaal als fysiek. Maar waarom lukt het de ene persoon zoveel makkelijker dan de andere. Er zijn meerdere factoren daarop van invloed. Eén daarvan is heel krachtig, jouw gedachtes. Gedachtes ontstaan door een combi van oa blokkades in je Onderbewustzijn en oude onverwerkte emoties die in je cellen zijn opgeslagen. Alle vergelijkbare situaties triggeren deze onbewuste blokkades en/of oude pijn en verandert jou, op dat moment in een boze, jaloerse, verdrietige of angstige versie van jezelf.

MOONIQUE Natural Wellbeing

Mentaal

Wanneer er veel negatieve of angstige overtuigingen in je onderbewustzijn zitten, zullen jouw gedachtes eerder negatief dan positief zijn. Je doet maar 5% bewust en 95% doe je onbewust. Als jij ervan overtuigd bent dat je iets niet kan, kun je proberen wat je wilt, maar dan lukt het niet. En het vervelende van die gedachtes zijn, dat als je ze maar vaak genoeg denkt, dat ze jouw waarheid worden, maar ze zijn geen waarheid. Slechts een gedachte waarin je bent gaan geloven. Middels de NEI-therapie kun je volgens een vast protocol op zoek naar die blokkades in je onderbewustzijn en deze verwijderen. Situaties veranderen niet, maar wel hoe jij op die situaties reageert. Hoe jij je voelt.

Fysiek

Naast dat je daardoor mentaal lekkerder in je vel komt te zitten, zorg dit dus voor een afname van stress. Wat een heel gunstig effect heeft op jouw lichaam. Waardoor je ook fysiek lekkerder in je vel komt te zitten. Daarbij is een half uur per dag bewegen een belangrijk factor om je bijvoorbeeld nog meer te ontspannen, je energie te verbeteren en je hart en bloedvaten blijven beter in conditie.

Voeding en suppletie

Wanneer je de juiste voedingstoffen binnenkrijgt dan kan je lichaam, wat een geweldig communicatiecentrum is, ook een gelukshormoon aanmaken om je een blij gevoel te geven. Tekorten kunnen je al neerslachtig maken. Onder invloed van stress heb je al snel een magnesiumtekort en die heb je wel nodig om oa een gelukshormoon aan te kunnen maken. Het aanvullen van dit tekort geeft al snel een ander gevoel.

Goede nachtrust

Slapen is repareren. Waar jouw lichaam overdag fysiek of mentaal mee te maken heeft gehad moet het ’s nachts verwerken. Wanneer je (goed) slaapt worden oa je stresshormonen afgezwakt en cellen worden vernieuwd. Je hartslag, bloeddruk en ademhaling worden op orde gebracht. Zo blijft je lichaam in balans. Wanneer deze nachtrust te vaak wordt verstoord raakt je lichaam uit balans. Het van groot belang om te kijken hoe je je nachtrust kunt verbeteren.

Zoals je ziet zijn er meerder factoren die van invloed zijn op hoe lekker je in je vel zit. En dat je er zelf veel invloed op kunt hebben. Er zijn vaak meerdere factoren tezamen die een minder welzijn veroorzaken. En er is soms maar weinig nodig om een groot verschil te maken, zodat je weer lekker in je vel zit.

Deel dit bericht

Meest recente berichten

Recente reacties

    About This Site

    This may be a good place to introduce yourself and your site or include some credits.