Over mij

MOONIQUE Natural Wellbeing favicon

Ik ben Monique.

Ik ben 51 jaar, gelukkig getrouwd en moeder van 2 tienerdochters.

Ik was iemand met weinig zelfvertrouwen, eigenlijk van kinds af aan al. Ik wilde dat iedereen mij aardig en lief zou vinden. Met mijn (hoog)gevoeligheid wist ik heel goed wat een ander van mij wilde en hoe ik me moest gedragen.

Ik was altijd aan het pleasen en gaf nooit mijn grenzen aan. Wat uiteindelijk leidde tot een burn-out met diverse fysieke klachten.

Ik wilde geen pleister op mijn wonden, maar de oorzaak van mijn klachten verhelpen.

Als HSP-er was ik op zoek naar methodes die mij pasten. De opleiding Energetisch Integraal therapeut was een mooie opleiding, maar de therapieën sloten niet voldoende bij mij aan. Reiki kwam op mijn pad en ik ontdekte dat dit een krachtige ondersteuning van het lichaam is. Door de hulp van mijn eigen therapeut die o.a. middels NEI-therapie heeft gezorgd dat mijn angsten en onzekerheden zijn verdwenen, kwam ik in aanraking met de werkwijze van NEI-therapie. Een praktische, aardse methode die bij mij past. Ik ben die opleiding gaan volgen, en meteen wat aanverwante opleidingen.

De orthomoleculaire voedingsopleiding heeft mij bewust gemaakt van welke impact voeding op je lichaam heeft. Ik kan nu goed mijn eigen grenzen voelen en aangeven. Daardoor ervaar ik weinig tot geen stress meer. Ik heb weer meer energie gekregen en ik voel mij een gelukkig mens.

Omdat ik zelf het transformatieproces heb doorgemaakt ligt mijn expertise op het gebied van meer zelfvertrouwen krijgen, grenzen stellen en zelfliefde. Ik maak je bewust van je kwaliteiten en valkuilen.

Opleidingen

Door de jaren heen heb ik diverse opleidingen gevolgd en afgerond die mij als therapeut de kennis geven om complete oplossingen te bieden.

Opleiding Instituut
Energetisch Integraal Therapeut ASPI Krommenie
Reiki I en II Reiki Centrum Hoofddorp
NEI InnCare
Integra Natuurgeneeskundig Centrum Alkmaar
Achtergrond Analyse Natuurgeneeskundig Centrum Alkmaar
HBO Medische Basiskennis Natuurgeneeskundig Centrum Alkmaar
Orthomoleculair Voedingsadviseur Ortho Health Foundation

De praktijk

De sessies vinden plaats in een sfeervolle praktijkruimte met aparte opgang, maximale privacy, veel natuurlijk licht en een mooi uitzicht op een groene tuin. Met desgewenst rustgevende natuurgeluiden op de achtergrond en natuurlijk een heerlijk kopje thee of koffie. Kortom, een plek waar je tot rust komt, waar je jezelf kan zijn, waardoor je nog meer van jezelf zult terugvinden.

Neem contact op voor een intake.