Voor wie?

MOONIQUE Natural Wellbeing favicon

Hoe weet ik of dit iets voor mij is?

MOONIQUE Natural Wellbeing is geschikt voor iedereen die zich op deze site thuisvoelt, het graag anders wil, maar het zelf niet lukt. Of je nu een tiener of volwassene bent. Jouw lichaam weet wat het nodig heeft en geeft mij de informatie die ik nodig heb om jou te kunnen helpen. De therapieën zijn gericht op het verwijderen van negatieve overtuigingen, het opruimen van (onverwerkte) emotionele stukken en aanpassingen in leef- en voedingsgewoonten.

Emotioneel/mentaal

Ben jij een pessimist of een optimist? Is jouw glas altijd halfvol of halfleeg. Wist je dat je een optimist kunt worden. Een pessimist heeft (helaas) vele negatieve overtuigingen en die veroorzaken dat je in een negatieve vicieuze cirkel blijft rondcirkelen. Dat is niet nodig.

Fysiek

Veel fysieke klachten ontstaan door stress, verkeerde voeding, te weinig beweging. Wanneer je je bewuster wordt van de impact hiervan, en je past jouw levensstijl hierop aan, dan zullen diverse klachten verminderen en zelfs kunnen verdwijnen.

Hoogsensitieve personen

Gevoelig zijn op het hoogste niveau. Iedereen heeft gradaties van gevoeligheid. Wanneer je een HSPer bent en niet weet wat de consequenties zijn, hoe je er goed mee om kunt gaan dan kan je leven ingewikkeld zijn. Samen kijken we waar jij tegen aan loopt en hoe je er mee om kunt gaan. Zodat jij het in jouw voordeel kunt gebruiken.

‘De dokter van de toekomst zal geen medicijnen meer geven, maar zal zijn patiënten interesseren voor de zorg van het menselijk lichaam, voor voeding en voor de oorzaak en de preventie van ziekte’.

Thomas Edison (1847-1931)

Alle therapieën

Neem contact op voor een intake.